Renskavsgryta med kantareller
Skapat:
12 september, 2024
Senast ändrat:
10 september, 2024

0
Innehåll
Total tid:
20 minuter
Servings: 2
Ingredienser
- 1 paket renskav eller kronhjortskav
- 1 gul lök hackad
- 2,5 dl vispgrädde
- 2 msk soja
- 1 msk kalvfond
- kantareller efter fångst
- några lingon
- persilja
Instruktioner
- Låt renskavet tina lite halvt.
- Stek det i en panna med smör på hög värme, dela så gott det går med en slev till mindre bitar.
- Häll i löken.
- Stek tills det fått lite färg.
- Låt puttra en stund.
- Toppa med kantareller, lingon och persilja.
- Servera med potatismos.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@receptskatt.se eller tagga #receptskatt!