Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Morotskake overnight oats

Inga röster än
Morotskake overnight oats

Morotskake overnight oats är en härlig frukost som smakar som dessert men är fylld med näring.

Basen görs på havregryn, riven morot, kanel och kardemumma, vilket ger en smak som påminner om morotskaka. Lite kokosmjölk ger krämighet och honung tillför sötma.

Toppa med rivna morötter, hackade nötter eller en klick yoghurt på morgonen – en perfekt start på dagen med smak av morotskaka!

Fler goda recept med morot:

Morotskake overnight oats | Receptskatt
Total tid: 15 minuter
Portioner: 3
Kalorier: 863kcal
Författare: Sofia Naydenov

Ingredienser

Instruktioner

  • Riv morötterna.
  • Blanda ihop alla ingredienser i en bunke, lägg sedan upp i glas/portionsskålar och ställ in i kylen över natten.
  • Toppa med lite riven morot, kokosflingor och lime om du vill.

Näringsinnehåll

Kalorier: 863kcal | Carbohydrates: 101g | Protein: 22g | Fat: 45g | Mättat fett: 33g | Fleromättat fett: 4g | Enkelomättat fett: 4g | Transfett: 0,003g | Natrium: 58mg | Kalium: 1000mg | Fiber: 16g | Socker: 4g | Vitamin A: 6801IU | Vitamin C: 7mg | Kalcium: 129mg | Järn: 12mg
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg