Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Kolasnittar med choklad

Inga röster än
Kolasnittar med choklad

Kolasnittar är en av favoriterna när det kommer till småkakor. Enkla att baka och klara på ett kick!

Att blanda i lite hackad choklad i degen är underbart gott. Ta den choklad du har hemma. Den här gången använde jag Geisha Sea Salt & Caramel då jag råkade ha en sådan över, gott!

📷 Erika Westerlund Strömmer

Portioner: 30
Kalorier: 75kcal

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Vispa samman smör, socker och sirap.
  • Blanda mjöl och bakpulver och blanda sedan ihop med resten av ingredienserna till en smulig deg.
  • Grovhacka chokladen och blanda ner.
  • Dela degen i två eller tre lika stora delar och forma till längder. Lägg på en plåt med bakplåtspapper, platta till dem lite.
  • Baka mitt i ugnen i ca 10-15 minuter.
  • Skär längderna till kakor direkt efter gräddning.

Näringsinnehåll

Kalorier: 75kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 1g | Fat: 4g | Mättat fett: 3g | Fleromättat fett: 0,2g | Enkelomättat fett: 1g | Transfett: 0,1g | Kolesterol: 7mg | Natrium: 22mg | Kalium: 18mg | Fiber: 0,4g | Socker: 5g | Vitamin A: 83IU | Kalcium: 3mg | Järn: 0,3mg
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg