Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Cheesecake cookies med jordgubb och choklad

Inga röster än
Cheesecake cookies med jordgubb och choklad

Dessa läckra cheesecake cookies kombinerar krämig cheesecakefyllning med söta jordgubbar och rik choklad. Perfekta för alla som älskar en twist på klassiska smaker! Cheesecake cookies med jordgubb och choklad | Receptskatt

Total tid: 1 timme
Portioner: 10 -12 cookies
Författare: Diana Elsherbiny Elsherbiny

Ingredienser

Instruktioner

  • Förberedelser: Värm ugnen till 175°C. Klä en bakplåt med bakplåtspapper.
  • Kakdeg: Vispa ihop smör, farinsocker och strösocker tills det blir en jämn smet. Blanda i ägget och vaniljextraktet. Tillsätt mjöl, majsstärkelse, bikarbonat, kakaopulver, krossade Oreo-smulor och salt. Rör om tills allt är väl blandat. Vänd ner chokladbitarna.
  • 3. Forma och baka: Skopa upp 9 lika stora bollar av kakdegen. Placera på bakplåten och platta till dem till ungefär 2,5 cm tjocklek. Baka i 10 minuter. Låt svalna på plåten i 15 minuter, flytta sedan över till ett galler för att svalna helt.
  • Frosting: Vispa ihop färskosten och smöret tills det blir slätt. Tillsätt florsocker, hälften av jordgubbssylten och vaniljextraktet. Vispa tills det blir fluffigt. Rör ner resten av jordgubbssylten.
  • Montering: Bred ut jordgubbs-cheesecake-frostingen på de avsvalnade kakorna. Om du vill kan du ringla extra jordgubbssylt ovanpå frostingen.

Anteckning

Om frostingen är för mjuk, låt den stå i kylen i 15-20 minuter innan du brer på kakorna.
per -12 cookies
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg