Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Brownie med cookie dough

Inga röster än
Brownie med cookie dough

Brownie med cookie dough är en genialiskt god kombo! Med lite lättvispad grädde till så blir detta ljuvligt gott.

Denna brownie går fort att baka, men låt den gärna kallna helt, helst över natten. Skär sedan upp den i små bitar då den är väldigt mäktig.

📷 Erika Westerlund Strömmer

Portioner: 16
Kalorier: 273kcal

Utrustning

  • 1 form, 20×20 cm

Ingredienser

Cookie dough:

Brownie:

Instruktioner

Cookie dough:

  • Klä formen med bakplåtspapper.
  • Vispa smör och socker.
  • Tillsätt ägg och vispa ihop snabbt.
  • Tillsätt sedan de torra ingredienserna och vispa ihop till en smet.
  • Vänd ner chokladen och tryck sedan ut degen i formen.

Brownie:

  • Smält smöret.
  • Tillsätt socker och kakao, vispa med en handvisp till en jämn smet.
  • Tillsätt salt, vaniljsocker och mjöl och rör ihop.
  • Blanda sedan i äggen och vispa till en slät smet.
  • Häll smeten i formen och grädda på 175 grader i ca 25-30 minuter. Den ska vara lite fast i kanterna men fortfarande rörlig i mitten. Låt kallna helt.

Servering:

Näringsinnehåll

Kalorier: 273kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 3g | Fat: 13g | Mättat fett: 8g | Fleromättat fett: 1g | Enkelomättat fett: 3g | Transfett: 0,5g | Kolesterol: 33mg | Natrium: 133mg | Kalium: 124mg | Fiber: 3g | Socker: 25g | Vitamin A: 376IU | Kalcium: 19mg | Järn: 2mg
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @receptskatt.se eller tagga #receptskatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg